info@capoeirabroeken.nl   +31(0)75 612 11 55   Sluispad 22, 1505 EJ, Zaandam, Nederland        
 


Home      Informatie      Gallery      Mailinglist      Shops

Zouk

Capoeirabroeken - Zouk

Het genre zouk
Laatst stond je in een discotheek en zag je een paar mensen op muziek van het genre zouk dansen. Dit was een opvallende en indrukwekkende manier van dansen, vond je. Daarom wil je eigenlijk ook wel leren dansen op deze muziek. Je weet alleen niet welke kleding je daarvoor precies nodig hebt.

Vrij bewegen
Capoeirabroeken kent het genre zouk wel. Dit is afkomstig uit de Franse Antillen en onder meer in Brazilië erg populair geworden. Dat is hetzelfde land waar capoeira een populaire sport is. Voor het dansen op zouk zijn de capoeirabroeken erg geschikt, omdat deze broeken ervoor zorgen dat je vrij kunt bewegen. Dat is wel gewenst als je op zouk wilt gaan dansen, omdat deze muzieksoort erg veel beweging vereist.

Een capoeirabroek aanschaffen
Voor het dansen op het genre zouk kun je daarom het beste een capoeirabroek aanschaffen. Bij capoeirabroeken kunnen wij je helpen aan de juiste capoeirabroek. Neem hiervoor eens contact met een van onze medewerkers op door het sturen van een e-mail naar info@capoeirabroeken.nl.

Bent u nieuwsgierig naar onze capoeirabroeken? Twijfel dan niet langer en bekijk onze webshop!

Wilt u meer informatie over onze capoeirabroeken?
Bekijk dan ook eens de volgende pagina's; Informatie, Danskleding online, Trainingsbroeken, Sportbroeken, Capoeira kleding, Fitness kleding, Capoeira, Sportkleding online kopen, Sportkleding webshop, Sportkleding, Danskleding of neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Contact informatie
Capoeirabroeken.nl
Sluispad 22
1505 EJ Zaandam
info@capoeirabroeken.nl
+31(0)75 612 11 55

 
© Fano Webdesign 2008