info@capoeirabroeken.nl   +31(0)75 612 11 55   Sluispad 22, 1505 EJ, Zaandam, Nederland        
 


Home      Informatie      Gallery      Mailinglist      Shops

Trainingsbroeken

Capoeirabroeken - Trainingsbroeken

Trainingsbroeken
Je bent sportief aangelegd en je houdt van lekker dansen op de dansvloer. Vind je het bij deze activiteiten erg moeilijk om een comfortabele broek te vinden? Wij van Capoeirabroeken hebben de oplossing! De trainingsbroeken van Capoeirabroeken bieden je veel comfort en hiernaast zijn ze ook nog ademend.

Sporten en dansen
De trainingsbroeken van Capoeirabroeken zorgen ervoor dat je ten alle tijden je vrij kan bewegen bij het sporten of dansen. De trainingsbroeken komen van origine uit Brazilië. In Brazilië worden de trainingsbroeken gedragen bij verschillende vechtdansen. Naast het comfort zien de trainingsbroeken er ook prachtig uit. Ze zijn in vele verschillende kleuren verkrijgbaar bij Capoeirabroeken.

Kijk snel verder
Voor ons gehele assortiment aan Capoeira trainingsbroeken kan er altijd verder gekeken worden op deze website. In onze gallery staat het gehele aanbod tentoongesteld. Het is mogelijk om onze producten online te bestellen. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt kun je altijd bellen met nummer 075-612 1155.

Bent u nieuwsgierig naar onze capoeirabroeken? Twijfel dan niet langer en bekijk onze webshop!

Wilt u meer informatie over onze capoeirabroeken?
Bekijk dan ook eens de volgende pagina's; Informatie, Sportbroeken, Capoeira kleding, Fitness kleding, Capoeira, Sportkleding online bestellen, Sportkleding webshop, Sportkleding, Danskleding, Danskleding online, Broeken of neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Contact informatie
Capoeirabroeken.nl
Sluispad 22
1505 EJ Zaandam
info@capoeirabroeken.nl
+31(0)75 612 11 55

 
© Fano Webdesign 2008