info@capoeirabroeken.nl   +31(0)75 612 11 55   Sluispad 22, 1505 EJ, Zaandam, Nederland        
 


Home      Informatie      Gallery      Mailinglist      Shops

Sportbroeken

Capoeirabroeken - Sportbroeken

Sportwinkel bezoeken
Je gaat waarschijnlijk meestal voor het kopen van sportbroeken naar een sportwinkel bij je in de buurt toe. Daar ben je nu eenmaal gewend aan geraakt. Heb je er eigenlijk wel eens aan gedacht om een capoeirabroek te kopen om in te sporten?

Geen oververhitte benen
Capoeirabroeken heeft meer dan 60 soorten capoeirabroeken in het assortiment. Deze broeken zijn ideaal om als sportbroeken te gebruiken. Het grote voordeel van een capoeirabroek is namelijk dat het ademend is, waardoor je tijdens het sporten geen last van oververhitte benen krijgt. Dat heb je misschien wel eens gehad tijdens het sporten in een gewone sportbroek?

Bestellen en/of meer informatie
Als je nieuwe sportbroeken gaat aanschaffen, bestel ze dan eens bij capoeirabroeken. Je kunt ze gewoon via onze website bestellen. Wij hebben daarvoor een speciale webshop ingericht. Wil je liever eerst wat meer informatie hierover? Neem dan even contact met ons op via telefoonnummer 075 - 612 11 55. Dan verschaffen wij je alle gewenste informatie.


Bent u nieuwsgierig naar onze capoeirabroeken? Twijfel dan niet langer en bekijk onze webshop!

Wilt u meer informatie over onze capoeirabroeken?
Bekijk dan ook eens de volgende pagina's; Informatie, Sportbroeken online, Fitness kleding, Aerobic kleding, Sportkleding online bestellen, Sportkleding online kopen, Sportkleding webwinkel, Danskleding, Zouk, Broeken, Trainingsbroeken of neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Contact informatie
Capoeirabroeken.nl
Sluispad 22
1505 EJ Zaandam
info@capoeirabroeken.nl
+31(0)75 612 11 55

 
© Fano Webdesign 2008