info@capoeirabroeken.nl   +31(0)75 612 11 55   Sluispad 22, 1505 EJ, Zaandam, Nederland        
 


Home      Informatie      Gallery      Mailinglist      Shops

Broeken

Capoeirabroeken - Broeken

Voorbeelden van sportbroeken
Voor het sportcentrum waar je werkzaam bent, heb je een nieuwe broek nodig voor het personeel en de leden. Je wilt dit het liefste via een webwinkel aanschaffen, maar je zou van tevoren graag eens wat voorbeelden van de sportbroeken willen zien. Dan weet je zeker of de broek geschikt is voor het sportcentrum of niet.

Op locatie komen
Capoeirabroeken heeft diverse broeken in het assortiment zitten, waarbij wij ons vooral geconcentreerd hebben op capoeirabroeken. Wij bieden de mogelijkheid om op locatie eens langs te komen, zodat we alle mogelijkheden eens met je kunnen bespreken. Uiteraard nemen wij dan enkele sportbroeken mee, zodat je weet hoe ze eruit zien en hoe ze zitten. Dat is wel zo handig, nietwaar?

Afspraak maken
Wil je graag dat we eens langskomen op je sportcentrum om alle mogelijkheden van onze broeken met je te bespreken? Neem dan gerust eens contact met ons op om een afspraak te maken. Je kunt hiervoor een e-mail sturen aan info@capoeirabroeken.nl of even met ons kantoor bellen via telefoonnummer 075 - 612 11 55.

Bent u nieuwsgierig naar onze capoeirabroeken? Twijfel dan niet langer en bekijk onze webshop!

Wilt u meer informatie over onze capoeirabroeken?
Bekijk dan ook eens de volgende pagina's; Informatie, Trainingsbroeken, Sportbroeken online, Capoeira kleding, Aerobic kleding, Capoeira, Sportkleding online kopen, Sportkleding webwinkel, Sportkleding, Zouk, Danskleding online of neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Contact informatie
Capoeirabroeken.nl
Sluispad 22
1505 EJ Zaandam
info@capoeirabroeken.nl
+31(0)75 612 11 55

 
© Fano Webdesign 2008