info@capoeirabroeken.nl   +31(0)75 612 11 55   Sluispad 22, 1505 EJ, Zaandam, Nederland        
 


Home      Informatie      Gallery      Mailinglist      Shops

Fitness kleding

Capoeirabroeken - Fitness kleding

Tevreden klanten
Je bent van plan om te gaan fitnessen en daarvoor wil je de juiste fitness kleding aanschaffen. Je wilt dit bij een winkel gaan doen waar de klanten hebben aangegeven dat ze tevreden zijn over de aangeschafte kleding. Op die manier heb je extra zekerheid dat de fitness kleding lange tijd mee zal gaan.

Enquete
Bij capoeirabroeken kun je terecht voor het kopen van fitness kleding. Wij hebben namelijk diverse soorten capoeirakleding in ons assortiment zitten, die ook uitermate geschikt is voor het fitnessen. Na elke bestelling vragen wij onze klanten om een enquete in te vullen, zodat wij de tevredenheid van onze klanten kunnen peilen. 95% van onze klanten gaf aan tevreden tot zeer tevreden met de kwaliteit van de broeken te zijn. 94% was tevreden tot zeer tevreden over de snelheid van het ontvangen van de broek na betaling. Dat zijn slechts twee hele positieve reacties van onze klanten.

Alle resultaten weten?
Wil je alle resultaten uit onze enqueres weten, zodat je daarna met een tevreden gedachte de gewenste fitness kleding bij ons kan bestellen? Kijk dan eens verder op onze website. Bij de enqueteresultaten kun je alles op uw gemak even nalezen. Daar staan ook wat op- en aanmerkingen van onze klanten tussen. Zo krijg je een optimaal beeld van de reacties die wij ontvangen hebben.

Bent u nieuwsgierig naar onze capoeirabroeken? Twijfel dan niet langer en bekijk onze webshop!

Wilt u meer informatie over onze capoeirabroeken?
Bekijk dan ook eens de volgende pagina's; Informatie, Aerobic kleding, Sportkleding online bestellen, Sportkleding online kopen, Sportkleding webwinkel, Sportkleding, Zouk, Broeken, Trainingsbroeken, Sportbroeken online, Capoeira kleding of neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Contact informatie
Capoeirabroeken.nl
Sluispad 22
1505 EJ Zaandam
info@capoeirabroeken.nl
+31(0)75 612 11 55

 
© Fano Webdesign 2008