info@capoeirabroeken.nl   +31(0)75 612 11 55   Sluispad 22, 1505 EJ, Zaandam, Nederland        
 


Home      Informatie      Gallery      Mailinglist      Shops

Danskleding

Capoeirabroeken - Danskleding

Cadeau geven
Een vriendin van je danst erg veel, en daarom wil je haar danskleding cadeau geven bij haar eerstvolgende verjaardag. Omdat ze al veel danskleding in haar bezit heeft, wil je haar iets geven dat ze zeker nog niet heeft. Wat kun je haar dan het beste cadeau geven?

Als cadeau versturen
De sportkleding van capoeirabroeken is ook ideaal geschikt om als danskleding te gebruiken. De soepele stof van onze kleding zorgt ervoor dat je er heel gemakkelijk in kunt bewegen, en dat is natuurlijk een grote vereiste van danskleding. Je kunt onze kleding als cadeau laten versturen. Wij verpakken het dan voor je, en versturen de kleding uiteraard zonder rekening naar het gewenste adres toe. Voor €2,- extra kun je er een kaartje met tekst bij laten sturen.

Meer informatie?
Voor het versturen van danskleding als cadeau kun je terecht bij capoeirabroeken. Wil je hier eerst wat meer informatie over voor je jouw bestelling gaat plaatsen? Stuur dan even een e-mail naar info@capoeirabroeken.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je van alle gewenste informatie te voorzien.

Bent u nieuwsgierig naar onze capoeirabroeken? Twijfel dan niet langer en bekijk onze webshop!

Wilt u meer informatie over onze capoeirabroeken?
Bekijk dan ook eens de volgende pagina's; Informatie, Zouk, Broeken, Trainingsbroeken, Sportbroeken online, Capoeira kleding, Aerobic kleding, Sportkleding online bestellen, Sportkleding online kopen, Sportkleding webwinkel, Sportkleding of neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Contact informatie
Capoeirabroeken.nl
Sluispad 22
1505 EJ Zaandam
info@capoeirabroeken.nl
+31(0)75 612 11 55

 
© Fano Webdesign 2008