info@capoeirabroeken.nl   +31(0)75 612 11 55   Sluispad 22, 1505 EJ, Zaandam, Nederland        
 


Home      Informatie      Gallery      Mailinglist      Shops

Danskleding online

Capoeirabroeken - Danskleding online

Verkeerde maat
Bij het kopen van danskleding online bestaat er natuurlijk de mogelijkheid dat de maat die je bestelt niet goed is. In een winkel pak je dan een andere maat om te kijken of die wel goed is, maar dat is bij een webwinkel niet mogelijk. Hoe gaat dat dan eigenlijk in zijn werking?

Ruilen
Bij capoeirabroeken kun je je danskleding online kopen. Het kan dan natuurlijk voorkomen dat je een verkeerde maat van de kleding hebt besteld. Dat is helemaal geen probleem bij ons. Je kunt de kleding eenmalig ruilen zonder dat wij extra verzendkosten vragen. Je dient de danskleding dan zelf naar ons op te sturen voor eigen rekening, en wij sturen dan de juiste maat kosteloos naar je toe. Alleen broeken uit de aanbieding kunnen niet geruild worden.

Bestellen
Wilt je je danskleding online kopen en de zekerheid dat je de kleding nog gewoon kunt ruilen, mocht je een verkeerde maat genomen hebben? Bestel dan jouw danskleding in onze webshop. Dan weet je zeker dat je jouw danskleding nog kunt ruilen, zonder extra verzendkosten aan ons te betalen.

Bent u nieuwsgierig naar onze capoeirabroeken? Twijfel dan niet langer en bekijk onze webshop!

Wilt u meer informatie over onze capoeirabroeken?
Bekijk dan ook eens de volgende pagina's; Informatie, Broeken, Sportbroeken, Sportbroeken online, Fitness kleding, Aerobic kleding, Sportkleding online bestellen, Sportkleding webshop, Sportkleding webwinkel, Danskleding, Zouk of neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Contact informatie
Capoeirabroeken.nl
Sluispad 22
1505 EJ Zaandam
info@capoeirabroeken.nl
+31(0)75 612 11 55

 
© Fano Webdesign 2008