info@capoeirabroeken.nl   +31(0)75 612 11 55   Sluispad 22, 1505 EJ, Zaandam, Nederland        
 


Home      Informatie      Gallery      Mailinglist      Shops

Capoeira

Capoeirabroeken - Capoeira

Capoeira
In steeds meer kranten en op steeds meer televisiezenders kom je de sport capoeira tegen. Je had hier eigenlijk nog nooit van gehoord, en je bent daarom wel erg benieuwd wat deze sport precies inhoudt en of het misschien ook wat voor jou is.

Braziliaanse vechtsport
Capoeirabroeken is gespecialiseerd in capoeirabroeken, en daardoor weten wij ook heel veel af van de sport capoeira. Het is een Braziliaanse vechtsport, die afstamt uit de slavernij. Het gaat bij deze sport niet alleen om vechten, maar ook om dansen, verdedigen, acrobatiek en muziek. Bij deze sport train je zowel je lichaam als je geest.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over capoeira, zodat je er achter kunt komen of het een geschikte sport voor jou is? Neem dan gerust eens contact op met ons. Je kunt hiervoor even een e-mail sturen aan info@capoeirabroeken.nl. Wij kunnen je dan alles over deze sport vertellen en daarnaast kunnen wij je meteen informatie geven over de capoeirabroeken die wij in ons assortiment hebben. Dan weet je waar je terecht kunt voor de juiste sportkleding, mocht je de sport willen gaan beoefenen.

Bent u nieuwsgierig naar onze capoeirabroeken? Twijfel dan niet langer en bekijk onze webshop!

Wilt u meer informatie over onze capoeirabroeken?
Bekijk dan ook eens de volgende pagina's; Informatie, Sportkleding online bestellen, Sportkleding webshop, Sportkleding webwinkel, Danskleding, Zouk, Broeken, Sportbroeken, Sportbroeken online, Fitness kleding, Aerobic kleding of neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Contact informatie
Capoeirabroeken.nl
Sluispad 22
1505 EJ Zaandam
info@capoeirabroeken.nl
+31(0)75 612 11 55

 
© Fano Webdesign 2008