info@capoeirabroeken.nl   +31(0)75 612 11 55   Sluispad 22, 1505 EJ, Zaandam, Nederland        
 


Home      Informatie      Gallery      Mailinglist      Shops

Capoeira kleding

Capoeirabroeken - Capoeira kleding

Dansen
Steeds vaker zie je in de kroeg of in de discotheek mensen in capoeira kleding dansen. Deze kleding ziet er heel gemakkelijk uit en het staat die mensen ook nog eens erg goed. Je houdt zelf ook enorm van dansen, maar je hebt er niet altijd de geschikte kleding voor aan.

Eén geheel
Capoeirabroeken heeft diverse soorten capoeira kleding in het assortiment zitten. Hierbij ligt onze nadruk op de capoeirabroeken. Deze kleding is uitermate geschikt om lekker ontspannen mee te dansen. De stof waarvan capoeira kleding is gemaakt, zit zo lekker dat het lijkt alsof de kleding en jouw lichaam één geheel zijn.

Meer weten?
Wil je meer weten over de capoeira kleding die wij aanbieden, zodat je voortaan lekker kunt gaan dansen in bijvoorbeeld de kroeg of de discotheek? Neem dan eens contact op met een van onze medewerkers, zodat wij je van alle gewenste informatie kunnen voorzien. Je kunt hiervoor even een e-mail sturen aan info@capoeirabroeken.nl.

Bent u nieuwsgierig naar onze capoeirabroeken? Twijfel dan niet langer en bekijk onze webshop!

Wilt u meer informatie over onze capoeirabroeken?
Bekijk dan ook eens de volgende pagina's; Informatie, Fitness kleding, Capoeira, Sportkleding online bestellen, Sportkleding webshop, Sportkleding webwinkel, Danskleding, Danskleding online, Broeken, Sportbroeken, Sportbroeken online of neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Contact informatie
Capoeirabroeken.nl
Sluispad 22
1505 EJ Zaandam
info@capoeirabroeken.nl
+31(0)75 612 11 55

 
© Fano Webdesign 2008