info@capoeirabroeken.nl   +31(0)75 612 11 55   Sluispad 22, 1505 EJ, Zaandam, Nederland        
 


Home      Informatie      Gallery      Mailinglist      Shops

Aerobic kleding

Capoeirabroeken - Aerobic kleding

Kleding terugbrengen
Je hebt al diverse malen aerobic kleding aangeschaft bij verschillende winkels, maar het bleek bijna allemaal net niet de juiste kleding voor je te zijn. Je had alleen telkens de pech dat je bij die winkels jouw aerobic kleding niet meer terug mocht brengen. Dat had je toch eigenlijk wel erg op prijs gesteld.

Geld terugkrijgen
Bij capoeirabroeken bieden wij je de mogelijkheid om je aangeschafte aerobic kleding terug te zenden aan ons als je er niet tevreden mee bent. Je krijgt dan gewoon je geld terug. Dat vinden wij niet meer dan normaal, want je hebt tenslotte niks aan aerobic kleding die niet lekker zit. De enige voorwaarde die wij hieraan stellen, is dat je binnen acht dagen de bestelde kleding op eigen kosten aan ons terugstuurt met de bankgegevens waarop wij het geld terug kunnen storten.

Contact opnemen
Mocht je bij ons aerobic kleding hebben aangeschaft die toch niet helemaal naar wens is, dan kun je je geld terugkrijgen. Wil je precies weten hoe dat in zijn werking gaat? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers via telefoonnummer 075 - 612 11 55.

Bent u nieuwsgierig naar onze capoeirabroeken? Twijfel dan niet langer en bekijk onze webshop!

Wilt u meer informatie over onze capoeirabroeken?
Bekijk dan ook eens de volgende pagina's; Informatie, Capoeira, Sportkleding online kopen, Sportkleding webshop, Sportkleding, Danskleding, Danskleding online, Trainingsbroeken, Sportbroeken, Capoeira kleding, Fitness kleding of neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Contact informatie
Capoeirabroeken.nl
Sluispad 22
1505 EJ Zaandam
info@capoeirabroeken.nl
+31(0)75 612 11 55

 
© Fano Webdesign 2008